Czech MX News



Poskytujeme vždy aktuální informace z české motokrosové scény. Dění ze závodů, foto a video reporty, rozhovory, hodnocení, ankety, zajímavosti, soutěže a mnoho dalšího. 


Partneři 

Staňte se také partnerem a buďte vidět! Rádi zpropagujeme vaše produkty či služby.


Aktuálně na instagramu

Celkem 390 lidí navštívilo 11.11.2023 druhý ročník Moto Gala Night v pražské Restauraci Columna. Tématem večera bylo tentokrát MMA jako symbol bojovnosti a tvrdé práce motokrosařů.

V rámci zahajovací show vystoupil rapper Erik Gábor alias Refew se svojí motivační písní "Než světla zhasnou", za kterou získal platinovou desku. Píseň je o pádech...

O víkendu 6. - 8. října 2023 se uskutečnil 76. ročník Monster Energy FIM Motocross of Nations. Celkem 37 národních týmů vybralo své tři nejlepší jezdce, kteří bojovali o velmi ceněnou Chamberlain Trophy. Závody se přitom měly ve francouzském Ernée konat už v roce 2020, ale kvůli pandemii COVID-19 byly zrušeny. Moto Club Ernée byl navíc v rámci MXGP...

Další sezóna HT WOOD MMČR motokrosu je za námi. Závěrečný závod se odjel v neděli 1. října na trati v Přerově. Byť bylo téměř jasné, komu budou tituly rozdány, čekalo se do poslední chvíle, zda ještě nezasáhne "vyšší moc" (chyba jezdců, zranění, technika). Mohli jsme tak sledovat napínavé souboje.

Letošní motokrosová sezóna doslova "utekla jako voda". V sobotu 23. září 2023 se v Klukách u Písku uskutečnil poslední závod MX Shop Sekerka MMČR juniorů a žen. Zároveň zde došlo i na slavnostní vyhlášení vítězů v každé kubatuře.